Powered by Jitbit .Net Forum free trial version.
Du är ej inloggad och ser därmed inte medlemsdelen i forumet.
Detta kan även visas om du varit inaktiv ett tag, klicka i så fall bara på en länk så kommer din status att uppdateras.

Turer


Anmäl er till en dagstur 25 eller 26 maj

Spaderturer, andras turer, korta turer och långa turer
<br /><br /><br />Carol BjörkhedenCarol Björkheden

Posts: 664
2019-05-21
Hej Tjejer m. fl.,
Jag måste köra ca 20 mil på min nya hoj under kommande helgen eftersom 100 mila servicen är inbokad till nästa onsdag. Så jag kommer att ta en tur på antigen lördag eller söndag - vilken dag bestäms av vädret och/eller om ni är fler som kan/vill vara med. Jag har ingen lust att kliva upp tidigt på helgen, så jag föreslår träff på Alby macken ca 10:45 för avfärd kl. 11:00. Jag har inte bestämt vart det blir än, men helt klart söderut med fika någonstans på vägen.
Skriv gärna in om ni vill vara med och i så fall om lördag eller söndag passar bäst, så kan vi ta hänsyn till det också. Henry är borta på annat hela helgen, men naturligtvis är alla respektive eller kompisar välkomna också.
Jag har också tankar på att köra antigen Kristi Flygare torsdag eller söndag (också beroende på vädret), men då skulle det vara väldigt roligt om någon annan kan leda turen.
Vi ses till helgen hoppas jag,
Carol
0 länk
<br /><br /><br />Petra JakobssonPetra Jakobsson

Posts: 99
2019-05-22
Hej! Jag följer gärna med men kan bara på söndag. /Petra
0 länk
<br /><br /><br />Carol BjörkhedenCarol Björkheden

Posts: 664
2019-05-24
OK Petra - det verkar som om det är bara du och jag, och söndag passar mig bra. Det går fram och tillbaka med väderprognosen men antagligen kan det bli lite regn vilken dag vi än väljer. Om det är bara vi kan du kanske komma till huset istället för till Alby. Inga andra som kan/vill på söndag?
0 länk
Spader Dam MCK - hojklubben för tjejer i Stockholm!

info@spaderdammck.se